Zaloguj się

Zaloguj się

1. Utworzono 10 September 2026

Pukawka.pl & Cs-Rush.pl

Chcesz wesprzeć naszą sieć i zarabiać na swojej stronie internetowej? Dołącz do programu partnerskiego hostingu serwerów gier Pukawka.pl!

1. Utworzono 01 September 2026

DD2 | FREE SVIP [21:00 - 09:00]

Codziennie w godzinach 21:00 - 09:00 rano darmowy SVIP dla każdego!

• Partnerzy

Awatar autora

Propocycje forum

Utworzono 09-04-2026  w dziale Ogłoszeń  przez !!!ZHP!!
    Szybka odpowiedz w tematach 

Pomoc:

Konfiguracja → Ustawienia → Pokaż wątki → Włącz szybką odpowiedź

P.S mogę sie mylić (dawno juz czegos nie robiłem na MYBB)

Oraz w kiedy odpowiadasz na jakiś temat tło wiadomośći zeby było jakieś ciemne a nie jasne  bo źle to wygląda :) 

Proponuję założyc oficialnego TikToka CS-RUSH i żeby link był na samym dole dodany Link (mozna dodac range TikToker który bedzię za to odpowiedzialny ) 

Dodać kategorię Głosuj na serwery CS-RUSH i dodać tam wszystkie serweryu oraz linki do głosowania

https://cs-rush.pl/showteam.php (zlikwidowanie oznaczenia lidrów grup, ktos moze sie pomylic )

Jak coś jeszcze znajdę to napiszę

Co do propozycji

To tak Szybką odpowiedź jest w tematach normalnie.

Co do rangi TikToker to jest kwestia obgadania z zarządem forum + live by był z reklamą CS-RUSH.PL - jak najbardziej na +

Odnośnie poddziału na "Zagłosuj na nasze serwery" również powinien się pojawić (jest dodany niby slider) ale dodając post uzyska użytkownik reputację coś za coś jak to się mówi

Pozdrawiam
    @ Kolcz3k

Wszystko jest dodane z tych propozycji. @ !!!ZHP!!

Jestem za tym, aby dodać rangę Tiktoker i dodać zagłosuj na serwery, ale również czekam na resztę odpowiedzi w tym temacie.

Według mnie ranga Tik-Tokera na forum jest nie potrzebna. Można jedynie dodać, jak już chcecie na DISCORD.